Behang

Colors@Home Budding heeft een aanbod van ruim 200 behangboeken. In deze behangboeken zijn ontelbare soorten prints, patronen en kleuren te vinden. Voor de moeilijke beslisser is er advies op maat, zodat er altijd een passend behang kan worden uitgezocht. De behangboeken kunnen ook even mee naar huis worden genomen, om er nog eens rustig naar te kijken. 

Op zoek naar tips om zelf te behangen? U vindt ze hier!

Papierbehang
Vinyl behang
Vliesbehang
Glasvezelbehang

Papierbehang
Een veelgebruikte behangsoort is papierbehang. Vaak bestaat papier behang uit een boven- en onderlaag. Het is een goedkope behangsoort en heeft als nadeel dat het vrij dun is, en daardoor lastig te plakken. Wel kunt u er met papierbehang zeker van zijn dat de kleuren erg goed en helder zijn. Wat ook fijn is aan papier behang is dat het verkrijgbaar is in ongelofelijk veel verschillende stijlen en structuren.Vinylbehang
Bij vinylbehang bestaat de toplaag (of het gehele behang) uit Vinyl. Vinylbehang is duurder dan het papieren behang, maar heeft ook veel voordelen. Het is namelijk stevig behang en dat zorgt ervoor dat het goed te plakken is. Ook is vinylbehang makkelijk schoon te maken en gaat het lang mee.

Vliesbehang
Vliesbehang kan worden gebruikt als onderlaag voor een ander behang of voor verf. Het is opgebouwd uit een dunne, maar stevige stof. Vliesbehang is erg makkelijk te plakken en kan zelfs zonder behangtafel worden aangebracht. Dit is erg snel en eenvoudig. Ook is vliesbehang goed te verwijderen.Glasvezelbehang
Dit soort behang is opgebouwd uit glasvezels. Het is makkelijk te plakken maar lastiger te verwijderen. Glasvezelbehang is uitsluitend leverbaar in de kleur wit. Wel zijn er verschillende patronen beschikbaar. Zo kunt u zelf de sfeer van uw kamer samenstellen en is de muur uiteindelijk erg persoonlijk.